Hyvää ja huonoa

Kesän aikana elämäni on muuttunut aika totaallisesti. Ennen kesää mietin paljon asioita, mitä voisi elämässäni parantaa. Toisaalta missään vaiheessa siihen ei ole ollut varsinaista tarvetta, kuitenkin nämä pienet asiat ovat korjaantuneet itsestään.

Ystäväporukassakin asiat olivat hieman sekaisin, eräs oli täysin lääpällään toiseen, toinen laukoi liikaa totuuksia eräälle, paria ihmistä tavallaan "syrjittiin". Syrjiminen sanana kuulostaa kauhealta, mutta niin se vain oli, ja on vieläkin. Ystäväporukkamme on todella tiivis, mutta pari henkilöä jää lähes kaikesta ulkopuolelle, sillä he ovat erityylisiä ihmisiä kuin me muut, kaikki muut ovat tajunneet sen. Ja lähes kaikki ovat olleet kokoajan sitä mieltä, että asialle pitäisi tehdä jotain. Mutta mitäs sille tekee, että muut eivät viihdy näiden kahden seurassa.

Olen kokenut syrjinnästä todella huonoa omatuntoa, mutta minä yksin en pysty asiaa muuttamaan. Toisaalta näin on meille muille hyvä. Ja näillä kahdella on muita kavereita (saman tyylisiä kuin he), joiden kanssa he ovat viettäneet kai enemmän aikaa. .

1248264355_img-d41d8cd98f00b204e9800998e